Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞBAKANIMIZ SÜPRİZ YAPABİLİR”
Önümüzdeki hafta içerisinde Başbakan Racep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya gelebileceğini vurgulayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptıkları mahalle başkanları toplantısında herkesi sandığa sahip çıkmaya çağırdı.

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞBAKANIMIZ SÜPRİZ YAPABİLİR”

Önümüzdeki hafta içerisinde Başbakan Racep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya gelebileceğini vurgulayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptıkları mahalle başkanları toplantısında herkesi sandığa sahip çıkmaya çağırdı.

Ak Parti teşkilatının düzenlediği, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini içeren Mahalle Başkanları Toplantısı yapıldı.

 

“Üyelerimizi gözden geçireceğiz.”

Konuyla ilgili konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Adem Çalık, “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Teşkilatımızla birlikte projelerimizi gözden geçirip, çalışmamızı gerçekleştireceğiz.

Ak Parti Ünye Teşkilatı olarak, tüm üyelerimizi gözden geçireceğiz. Her mahalle için iki(2) kişi ile yönetim oluşturulacak.”dedi.

3 (üç) ay içerisinde yeni birimler oluşturarak çok yoğun çalıştıklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye basınının son günlerde işten çıkarma gibi bazı olayları abartarak büyüttüklerini ima etti.

Ünye Belediyesinin aldığı tedbirler doğrultusunda maaş sıkıntısı çekmeyeceğini belirten Çamyar, “Personellerle ilgili biz, kimsenin ekmeği ile oynamadık. İşine son verdiğimiz arkadaşlarla ilgili hal ve hareketleri ile ilgili kayıtlar var. Belediyenin parasını yiyenlere göz yumamazdık.”diyerek, işten çıkarmalar konusunda geçerli sebepleri olduklarına dair açıklama yaptı.

Bir görevlinin Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde 4500 lira para bulduğunu ve bu parayı kendilerine teslim ederek örnek bir davranış sergilediğini belirten Çamyar, söz konusu olan görevli personeli ödüllendireceklerini söyledi.

“Hizmetler konusunda da hiç kuşkunuz olmasın.” Diyen başkan Çamyar, mali açıdan Başbakan’ın desteğinin her zaman arkalarında olduğunu belirtti.

Pelitliyatak, Yenikent ve Fatih beldelerinin yol problemlerini çözdüklerini söyleyen Çamyar, şehir merkezinde ise, Tabakhane Deresinin 2015’e alınması için gereken çalışmaları yaptıklarını belirtti.

50 bin liraya mal olacak “Gençlik Merkezi” çalışmalarını da yürüttüklerini vurgulayan Çamyar, Çamlık projesinin neredeyse tamamlandığını, Kadılar Yokuşu çalışmalarınında devam ettiğini ve Tarihi evlerin de giydirileceğini söyledi.

Öte yandan bir hayırsever’in kendisine ait olan tarihi konağı Ünye Belediyesine bağışladığını belirten Başkan Çamyar, bu evi öğretmen evi olarak kullanabileceklerini söyledi.

Çamyar şunları kaydetti.

 

“İftar, çadırda değil, ticaret Lisesi salonunda olacak.”

“Sosyal hizmet anlamında müdürlüğümüzce, ramazan ayında yardımlarımız başlayacak. Bu yıl çadırda yemek vermenin steril olmadığı düşüncesi ile iftarlarımızı Ticaret Meslek Lisesinin salonunda vermeyi uygun gördük.

Yine, ramazan boyunca ihtiyacı olanların evlerine yemek servisimiz yapılacak.

Evde bakıma muhtaç kişilere personelimizi gönderip temizliğini ve bakımını yaptıracağız.

Ramazan etkinliklerimiz, 20 Temmuz’da “Güreş”, 3 Ağustos’ta “At Yarışları” ile son bulacak.

Üyelerimizin sandığı asla terk etmemelerini istiyorum.

Muhtemelen Başbakan’ımız önümüzdeki hafta sürpriz yaparak Ordu’ya gelebilir.” Şeklinde konuştu.

HABER / MERAL KORKMAZ

 

 

 




Bu haber 1830 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI